SON DAKİKA
Hava Durumu

16 Ticaret İl Müdürlüğü'ne yeni atama

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2025 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2025 11:21
Kaynak: IGF
16 Ticaret İl Müdürlüğü'ne yeni atama

Ticaret Bakanlığı, Gaziantep ve Karabük Ticaret İl müdürlerini görevden alırken, 16 ticaret il müdürlüğüne ilişkin atamalar yaptı. Bakanlık ayrıca açık olan müdür yardımcılıkları ile bölge müdürlüklerine de yeni atamalar yaptı.

ANKARA (İGFA) - Ticaret Bakanlığı'na ilişkin atama ve görevden alma kararları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Gaziantep Ticaret İl Müdürü İsmail İncesoy ile Karabük Ticaret İl Müdürü Ferudun Karataş görevden alınırken, 16 Ticaret İl Müdürlüğü'ne ilişkin atamalar da yapıldı.

Aynı kararname kapsamında; Ticaret Bakanlığı'nda açık bulunan Genel Müdür Yardımcılıkları ile Batı Akdeniz, Doğu Marmara ve Fırat Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüklerine de yeni atamalar gerçekleştirildi.

Kaynak: IGF

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
google-site-verification=CzWYeDolIkRX-_VevWsC8kOwDS0VIUnRa0dCFUBRGDM
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.