SON DAKİKA
Hava Durumu

RFEZ TİCARET ODASI GEDİK ÜNİVERSİTESİ İLE OLAN İŞBİRLİĞİNİ GENİŞLETTİ

RFEZ TİCARET ODASI GEDİK ÜNİVERSİTESİ İLE OLAN İŞBİRLİĞİNİ GENİŞLETTİ

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2022 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2022 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
RFEZ TİCARET ODASI GEDİK ÜNİVERSİTESİ İLE OLAN İŞBİRLİĞİNİ GENİŞLETTİ

KÖRFEZ TİCARET ODASI GEDİK ÜNİVERSİTESİ İLE OLAN İŞBİRLİĞİNİ GENİŞLETTİ

Körfez Ticaret Odası olarak üyelerine çeşitli avantajlar sağlayan Oda Yönetimi, bilindiği üzere teknoloji firmaları, sağlık kuruluşları, eğitim kurumları, restoranlar gibi birçok alanda, paydaşlarıyla yaptığı avantajlı indirim protokolleri ile üyelerine indirimli fiyatlar sağlıyor.

Körfez Ticaret Odası üyeleri ve birinci derece yakınlarına özel indirim sağlamak adına, Oda Yönetimi ve Gedik Üniversitesi arasında yapılan “avantajlı indirim” anlaşmasının kapsamı genişletildi. Bu sayede birçok bölümü içerisinde barındıran ve akademik anlamda başarısını farklı alanlarda gösteren Gedik Üniversitesinin imkanlarından faydalanma konusunda, Körfez Ticaret Odası üyeleri kendilerine özel avantajlı fiyatlardan hem lisans hem de lisans üstü bölümlerde yararlanma imkanına sahip oldular.

Üyelerinin mesleki eğitim ve kişisel gelişimlerini önemseyen KTO, bilinçlendirme çalışmalarıyla desteklediği uygulama projeleri ile bölgenin ve ülkenin gelişimini ileriye taşıma misyonunu yerine getirdiği süreçlere bir yenisini ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.