SON DAKİKA
Hava Durumu

KTO GENÇ GİRİŞİMCİLERİ KÖRFEZ İLÇE KAYMAKAMI İLE BİR ARAYA GELDİ

KTO GENÇ GİRİŞİMCİLERİ KÖRFEZ İLÇE KAYMAKAMI İLE BİR ARAYA GELDİ

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2022 18:15
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2022 18:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
KTO GENÇ GİRİŞİMCİLERİ KÖRFEZ İLÇE KAYMAKAMI İLE BİR ARAYA GELDİ

KTO GENÇ GİRİŞİMCİLERİ KÖRFEZ İLÇE KAYMAKAMI İLE BİR ARAYA GELDİ

Körfez Ticaret Odası Genç Girişimci üyeleri ile Körfez İlçesi Kaymakamı Sayın Gürsoy Osman Bilgin bir araya geldi. Körfez Ticaret Odası tarafından genç girişimci üyeler adına düzenli aralıklarla gerçekleştirilen, bölgenin ileri gelen tecrübeli iş insanları ve bürokratları ile tecrübe paylaşımı amaçlı yaptığı toplantılarının bu seferki konuğu Körfez İlçesi Kaymakamı Sayın Gürsoy Osman Bilgin Oldu.

Körfez  İlçenin önemli bir değeri olan Körfez Kaymakamı Sayın Gürsoy Osman Bilgin toplantıya iştirak eden genç girişimcilere yönelik olarak tavsiye niteliği taşıyan mesajlarda bulundu. Birlik ve beraberliklerini perçinleyen bu ve benzeri yoğun katılımla gerçekleşen toplantılar vesilesi ile Körfez Ticaret Odası Üyesi Genç Girişimciler birbirlerini daha yakından tanıyıp hem sosyal olarak hem de ticari anlamda bağlarını güçlendirdiklerini görmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Körfez İlçe Kaymakamı Bilgin sözlerine şöyle devam etti; “dürüstlüğün en önemli unsur olduğunu dile getiren Sayın Bilgin doğruluğun yanında olan tacirimiz ve tüccarımız her zaman bunun karşılığını fazlasıyla alacağının altını çizdi ve “Organizasyonlarımızda, işletmelerimizde basiretli ve dürüst bir yönetim tarzı izlemeliyiz ki etki alanımızdaki insanlar da aynı şekilde davransınlar… “

Stajyerlerin gerçek manada çalışarak tecrübe kazanmalarını ve liyakat sahibi olmaları konusuna değinen ve teorik bilgiye sahip olmak haricinde alanında yetkinliği artırabilmek için mesleğimizi pratik olarak icra etmek daha da kıymetli olduğu mesajlarını verdi.

Sözlerine çalışanların başarılı olabilmeleri için öz güven aşılanması ve insiyatif alanı sağlanmasının gerekliliği ile devam eden Körfez İlçe Kaymakamı Bilgin, “Çevremize hazırcılığı değil, balık tutmayı öğretmeliyiz. Ayrıca yaptığımız işlerde kazandığımız para miktarı önemlidir ancak severek yapacağımız iş üzerinde yoğunlaşırsak her günümüz mutlu bir şekilde geçecektir.” dedi. Sözlerine girişim konusunda sosyal bir bakış açısı ile devam eden Sayın Bilgin “Bireyin varlığını devam ettirebilmesi için diğer insanlar, kurum ve kuruluşlarla sağlıklı bir iletişim içerisinde olmak hepimize katkı sağlamaktadır.” dedi.

KTO Genç Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri ve genç girişimcileri her zaman destekleyen Sayın Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk ve yönetimine, bu imkanı sağladıkları için teşekkür konuşmaları ile sözlerine başlayan Genç Girişimciler Kurulu Üyesi Bilal Tomba, Körfez ilçesindeki değerli büyükler ile genç girişimci üyelerin sürekli bir araya gelmesi ve tecrübe paylaşımlarının devam ediyor olmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Etkinlik ile ilgili görüşlerini bildiren, Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Küpeli ise “Sayın Kaymakamımız ilçemizin sosyal, kültürel, ekonomik ve birçok alanda gelişmesi için elinden gelen hizmeti ilçemize sunduğu için çok şanslıyız.” şeklinde sözlerine devam etti.

Genç Girişimcilerimizin heyecanını gördükçe kendilerinin daha da katma değerli işler yapmak için motive olduklarını belirten Körfez Ticaret Odası Genel Sekreteri Berat Nas “Üyelerimizin önce kendi içinde,  daha sonra sırayla il içinde, yurt çapında ve dünya çapında işlere imza atmaları için projeler geliştirmekteyiz. Sayın Körfez Kaymakamımız ilçemizdeki ticaret hayatının sekteye uğramaması için her zaman olduğu gibi özellikle pandemi döneminde de olağanüstü çaba sarf etmiştir, kendisine emeklerinden dolayı ve her zaman bizlere sunmuş olduğu desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.” şeklinde demeçte bulundu.

Etkinliğin sonunda ise mesleğinde 33. yılını doldurup 34. yılına giren Körfez Kaymakamı Sayın Osman Gürsoy Bilgin'e Körfez Ticaret Odası Genç Girişimci Üyeleri Atatürk portresi hediye ettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.