SON DAKİKA
Hava Durumu

ŞANLI; EĞİTİM ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR EDER, İYİ TATİLLER DİLERİM.

ŞANLI; EĞİTİM ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR EDER, İYİ TATİLLER DİLERİM.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2022 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2022 17:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
ŞANLI; EĞİTİM ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR EDER, İYİ TATİLLER DİLERİM.

ŞANLI; EĞİTİM ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR EDER, İYİ TATİLLER DİLERİM.
Bugün itibari ile 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının son zili karne töreni için çaldı. Özellikle salgın sürecinin getirdiği olumsuzlukları en aza indirgemek için büyük fedakârlık yaptık. Büyük ve müreffeh Türkiye’yi inşaa etmek için önümüze çıkan engelleri aşarak bir dönemin sonuna geldik.  Eğitim sisteminin aksaklıkları bazen geleceğe dair beklentilerimizin kesintiye uğramasına neden oldu. Ancak İnanıyorum ve biliyorum ki Eğitim Ordusu, ülkemizin münevver ve mütefekkir kitlesi öğretmenlerimiz ve eğitim çalışanları hiçbir zaman gelecekten ümitlerini kesmediler. Çünkü yetiştirdiğimiz çocuklarımız, gençlerimiz bizim ümidimiz. Gençler yarım kalan hayallerimizi, emellerimizi gerçekleştirmeye devam edeceklerdir.

Eğitim savaşını kazanan milletler gelecek yüzyıla da yön vereceklerdir. Eğitim sistemimizi ehliyet, liyakat, adalet ilkeleri ile dizayn edip, mensubiyetinin sadece devlete sadakat duyan eğitim ordusu ile vatan, millet ve bayrak sevgisiyle dolu nesiller yetiştirerek gelecek yıllara  Türk mührünü vuracağız.

Kıymetli eğitim çalışanları bugün itibari ile yaşadığımız ekonomik sıkıntılar, atama adaletsizliği, eş durumu mağduriyeti, sıra sisteminin çalışmaması, kariyer basamaklarının eksik ve yanlış uygulamaya alınması, meslek kanunu, öğretmenler odasındaki sözleşmeli-ücretli-kadrolu farkı, yardımcı personel eksikliği, veli duyarsızlığı ve yaptırım gücü gibi birçok olumsuz sürecin yanında Atatürk'ün gösterdiği çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkmak için yaptığınız fedakârlıktan dolayı teşekkür ederim,
DEĞERLİ EĞİTİM ÇALIŞANI ! Sen , yüce Türk Milletinin istiklalinin ve istikbalinin yorgunluk bilmez umudu, tükenmez kuvvası; özgür, bağımsız, şanlı ve yüksek bir millet olabilmenin teminatısın.
TÜM EĞİTİM ÇALIŞANLARIMIZA VE ÖĞRENCİLERİMİZE MUTLU, HUZURLU, SAĞLIKLI TATİLLER DİLERİM
NOT: Türkiye'nin her yerinde tüm sorunlarınız için şubelerimizle bir telefon kadar yakınız.
Yaşar ŞANLI
Türkiye Kamu Sen Kocaeli İl Temsilcisi
Türk Eğitim Sen Kocaeli 1 Nolu Şube Başkanı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.