SON DAKİKA
Hava Durumu

Körfezli öğrenciler Çanakkale’yi geziyor

Körfezli öğrenciler Çanakkale’yi geziyor

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2022 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2022 14:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
Körfezli öğrenciler Çanakkale’yi geziyor

Körfez Belediyesi, ilçede eğitim gören okullardaki öğrencileri Çanakkele’ye götürüyor.

Oruç Reis Anadolu Lisesi öğrencilerini Çanakkale’ye uğurlamaya gelen Başkan Söğüt, hayırlı yolculuklar diledi

Körfezli öğrenciler Çanakkale’yi geziyor

Körfez Belediyesi, ilçede eğitim gören okullardaki öğrencileri Çanakkele’ye götürüyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yürütülen proje kapsamında ilk olarak Oruç Reis Anadolu Lisesi’nden 50 öğrenci yolcu edildi. Gece saatlerinde yola çıkan öğrencileri Başkan Şener Söğüt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mücahit Bulut ve veliler uğurladı.

YERİNDE GÖRMENİZİ İSTEDİK

Başkan Söğüt, “Milli tarih ve kültür şuurunu geliştirmek, tarih ve ecdadıyla gönül bağlarını güçlendirmek amacıyla okullarımızı Çanakkale’ye götürüyoruz.‘Geçmişini bilmeyen geleceğini bilemez’ anlayışıyla bu tür organizasyonları da önemsiyoruz. Bu çerçevede bir farkındalık oluşturarak gençlerimize tarih bilincini kazandırmak ve vatan sevgisini artırmak için ecdadımızın göstermiş olduğu fedakarlıkları o geziler ile yaşatmak istedik.

 

BAŞKAN SÖĞÜT’E TEŞEKKÜR

Sizler bu gezi ile atalarınızın tarih yazdığı topraklarda yedi düvele karşı verdiği mücadelenin hangi zor şartlarda olduğunu öğreneceksiniz. Bu vesileyle ben de bir kez daha şehitlerimize şükranlarımı ve minnetlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt ta desteklerinden dolayı Başkan Söğüt’e teşekkür etti. Başkan Söğüt, her turda farklı okullardan öğrencilerin Çanakkale’ye götürüleceğini belirtti.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.