SON DAKİKA
Hava Durumu

KÖRFEZİM MİLLİ ŞUURLA MEZUNİYETİNİÇANAKKALE’DE YAPTI

KÖRFEZİM MİLLİ ŞUURLA MEZUNİYETİNİÇANAKKALE’DE YAPTI

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2023 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2023 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
KÖRFEZİM MİLLİ ŞUURLA MEZUNİYETİNİÇANAKKALE’DE YAPTI

KÖRFEZİM MİLLİ ŞUURLA MEZUNİYETİNİÇANAKKALE’DE YAPTI

   Kocaeli’nin köklü eğitim kurumlarından Körfezim Eğitim Kurumları, bu yılki mezunları için son derslerini Çanakkale Gezisi’nde verdi.

  2022-2023 mezunları için düzenlemiş oldukları mezuniyet programını, milli bilinç ve vatan sevgisini öğrencilerine yerinde göstermek için, Türk Tarihi’nin en önemli zaferlerinden birinin yaşandığı Çanakkale’de yaptı.

 

Çanakkale Zaferi’nin yaşandığı önemli noktaları gezen, şehitlikleri ve müzeleri ziyaret eden öğrenciler, Çanakkale Şehitler Abidesi’nin önünde cübbelerini giyerek saygı duruşunda bulundular. Kep atma töreni ile bitirdikleri mezuniyet programında konuşma yapan Körfezim Ortaokul Müdürü Sayın Eyüp Sultan Keskin, eğitimin en önemli noktalarından birinin öğrencilerde “Milli Şuur ve Vatan Sevgisi”

nin geliştirilmesi olduğunu ve bu amaçlarla rutin programlardan ziyade Çanakkale’yi ziyaret etmenin elzem olduğunu vurguladı.

  Yapılan geziden memnuniyet duyduklarını belirten veli ve öğrenciler, okullarının milli hassasiyetleri  için idarecilere teşekkürlerini ilettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.