SON DAKİKA
Hava Durumu

7. Boru Ortaokulu’ndan Muhteşem Bahar Şenliği

7. Boru Ortaokulu’ndan Muhteşem Bahar Şenliği

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2022 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2022 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
7. Boru Ortaokulu’ndan Muhteşem Bahar Şenliği

7. Boru Ortaokulu’ndan Muhteşem Bahar Şenliği

İzmit 7. Boru Ortaokulu tarafından gerçekleştirilen Bahar Şenliği büyük beğeni topladı.

Şenliğe İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan, Şube Müdürü Çiğdem Ayanoğlu, Şirintepe Mahallesi Muhtarı Nilgün Düzen, Okul Aile Birliği Başkanı Esengül Haskul, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Konuklarıyla bire bir ilgilenen 7. Boru Ortaokulu Okul Müdürü Suat Özmen ve Müdür Yardımcısı Sümran Kaya organizasyonun kusursuz olması için ne gerekiyorsa yaptılar. Müthiş bir organizasyona imza atan okul idaresi ve okul aile birliği yönetimi, öğretmenlerin yaz tatiline girmeden son 3 yıldır yaşanan pandemi stresini de eğlenerek atmalarını sağlamış oldular.

Organizasyon süresince tam bir idare, öğretmen, öğrenci ve veli işbirliğinin gözlendiği etkinlikte herkesin gönlünce eğlendiği görülürken, yapılan yarışmalarda öğrencilerin hünerlerini sergilemesi de hoş görüntülere sahne oldu.

Okul Aile Birliği Başkanı Esengül Haskul; “Bu tür organizasyonlar okulumuzda tam bir kurum kültürü oluşturuyor. Bu nedenle her yıl bu tür organizasyonlar gerçekleştireceğiz. Emeği olan herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.