SON DAKİKA
Hava Durumu

Kupabeyi Kocaelispor Lastik-İş Tesislerinde ağırlandı Pirelli’den moral yemeği

Kupabeyi Kocaelispor Lastik-İş Tesislerinde ağırlandı Pirelli’den moral yemeği

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2012 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2012 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
Kupabeyi Kocaelispor Lastik-İş Tesislerinde ağırlandı Pirelli’den moral yemeği
 Kocaelispor’a Pirelli Fabrika Müdürü Ayhan Güven , Lig ve kupadaki başarılarını kutlamak için Lastik-İş Sosyal Tesislerinde düzenlediği yemekle genç futbolculara moral verdi.
Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan’ın da katıldığı yemekte Başkan Orhan Görsen, yönetim kurulu üyeleri,  Direktör Bülent Baturman ve Antrenörler Veli Akbaş, Rüstem İsmailoğlu, İdari Menajer Yalçın Kıldıran ile Kocaelispor’un eski yöneticilerinde Ferruh Öven ile Pirelli İdare Amiri Yaşar Özbil ve futbolcular hazır bulundu.
Ligte ve kupada aldığı başarılı sonuçlarla çıkışa geçen Kocaelispor’a destek vermek için moral yemeğini düzenlediklerini belirten Ayhan Güven, ‘ Yeşil Siyahlı genç futbolcuların saha da ortaya koydukları mücadele hırsını takdir ediyoruz ve devamını diliyoruz. Kocaelispor’un gelecekte daha iyi yerlerde olması için hep birlikte çaba göstereceğiz ‘ dedi.
Yemeğe katılan Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan, ‘ Şu andaki Orhan Görsen Başkanlığındaki yönetime güveniyoruz. Yıllarca oynadıkları futbolu zevkle izlediğimiz Başkan Orhan Görsen ve Teknik Direktör Bülent Baturman’ın başarılı olması için destek vereceğiz. Yeşil Siyahlı takımın daha iyi yerlere geleceğine inaniyoruz.'  diyerek, sözlerini tamamlarken önümüzdeki dönemde Kocaelispor’a katkıda bulunacak- larının sinyalini verdi.
Yemek öncesi genç futbolcularla tanışan Pirelli Fabrika Müdürü Ayhan Güven’e Başkan Orhan Görsen Yeşil-Siyahlı Kulübün atkısını ve 41 Numaralı özel olarak yaptırılan formasını armağan etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.