SON DAKİKA
Hava Durumu

AK Parti Dilovası'n da kenetlendi

Seçimlerin 6 ay erkene alınmasıyla birlikte partilerde ki siyasi hareketlilikte artmaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2012 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2012 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
AK Parti Dilovası'n da kenetlendi
 Seçim çalışmaları öncesi birlik bereberlik mesajları veren AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Belediye Başkanı Cemil Yaman ile birlikte partinin kurucuları, parti teşkilatları, meclis üyeleri, kadın kolları ve gençlik kollarını bir araya getirdi.
BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ ÇEKEMİYORLAR 
Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Ak Parti kurucuları ve yönetimi Tavşancıl sahil Restaurant da düzenlenen kahvaltı programına çok sayıda partili katıldı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantıda konuşan Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım “Son dönemde Belediye Başkanımız Cemil Yaman ile Teşkilatımız arasında sorunların yaşandığına dair asılsız söylentiler yayılmaktadır. Bu söylentilerin kimlerin ne amaçla çıkardıklarını biliyoruz. Bizim birlik ve beraberliğimizi çekemeyenler bu tür asılsız söylemlerle hem başkanımıza hemde teşkilatlarımıza zarar vereceklerini düşünüyorlar. 
HAYAL EDİLEMEYENLERİ YAPTIK
Ancak partimizin gücünü daha bilemeyen bu zihniyetin bilmesi gereken önemli bir konu varki biz AK Partiyiz. Bizim tek hesabımız vardır. Halkımıza hizmet etmek. Bu anlamda da gerek başkanımız gerekse teşkilatımız üzerine düşeni yapmaktadır. 3,5 yılda Dilovası'nın ne kadar hizmet aldığını görmek istemeyenler kirli siyaset anlayışları ile bizlere zarar verebilecek kadar küçük hesaplar yaparak asılsız iddialar yaymaktadırlar. 2009 Yılında seçimler sonrası yaşadığımız heyecanımızı şuanda da aynı birlik ve beraberlik içersinde yaşıyoruz. Diğer siyasi partilerin hayal edemediklerini bizler bu ülkede bu Dilovası'n da hayata geçirmeye çalışıyoruz. 
İLKLERE İMZA ATTIK
11 Yıllık AK Parti iktidarında ülkemizde ve  2009 yılında iktidara geldiğimiz Dilovası'n da yapılan hizmetler birilerinin sadece hayallerini süsleyebilirdi. Ancak biz AK kadrolar Dünya Lideri bir Başbakan'ın çalışma azmi ile ülke sevdası ile yola çıktık. Yaptıklarımız halkımızın her zaman takdirini alıyor ki Türkiye siyasetinde hep ilklere imza atarak her yaşanan seçimde halkımızın güveni daha çok artmış ve sandıktan katlanarak artan oylarımızla "Durmak yok, Yola devam" demişizdir. Dilovası'nda da 2009 yılında aldığımız hizmet bayrağını daha yükseklere taşımak için birlik ve beraberlik içersinde çalışmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğimize gölge düşürmek isteyenlere asla prim vermeyeceğiz ve 2013 seçimlerinde AK kadrolar ile yola devam edeceğiz."dedi.
AK KADROLARIN GÜCÜ
Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman ise yaptığı konuşmada, “Göreve geldiğimizden bu güne 3,5 yılda bu kente 200 trilyonluk yatırım yapıldı. Bu hizmetler hükümetimizin ve AK kadroların gücü ile yapılmıştır. Güçlü bir Türkiye için yola çıkan hükümetimizin 11 yılda yaptığı hizmetler ile 3,5 yılda Dilovası'na yapılan hizmetleri halkımız çok iyi bilmektedir. 
ORTAK AKILLA YÖNETİYORUZ
Dilovası 100 yılda alamayacağı 200 trilyonluk hizmeti Dilovası'n da iktidarımız döneminde teşkilatlarımızında desteğiyle almıştır. Bu destekte önemli katlıları olan Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Kocaeli Valimize ve ortak akılla kenti yönetmemizde önemli destekler sunan sanayicilerimizde teşekkür etmek istiyorum.  
DİLOVASI'NIN GELECEĞİNE IŞIK TUTTUK  
Bu kadrolar Dilovası'n da 3,5 yılda alt yapıdan üst yapıya, ilk hastaneye, eğitim kompleksine, Kültür Merkezi ve Kent Meydanına, Tavşancıl Sahil Projesine, doğalgazdan kavşaklara kadar daha sıralayamadığımız bir çok projenin hayata geçirilmesine yada projenin ilk adımının atılmasına imza attı. Bu birliktelik Dilovası'nın geleceğine ışık tutmuştur. 
ALNIMIZIN AKIYLA HALKIN KARŞISINA ÇIKACAĞIZ
Bizleri yalan yanlış söylemlerle kimse yıpratamaz. Göreve geldiğimiz de bu kentteki her bir birey bizim için değerlidir ve Dilovası halkı hizmetlerin en güzeline layıktır diyerek hizmet yarışına girdik. Belediyemiz ve AK kadrolarımız kimin ne sıkıntısı varsa, Dilovası'nın nasıl bir hizmete ihtiyacı varsa gece gündüz elimizden geldiğince çalıştık. Önümüzde yerel seçimler var ve bizler yine halkımızın karşısına çıkacağız. Bizler yaptıklarımızla halkımızın karşısına alnımızın akıyla çıkacağız ve hesabımızı vereceğiz. 
GÜÇLÜ HÜKÜMET, GÜÇLÜ BELEDİYE
Bizde bu birlik ve beraberlik olduğu sürece de kimse bizi bu hizmet yarışında yıpratamaz. Halkımız yapılan hizmetleri görüyor. Son 11 yılda hükümetimiz nasıl her geçen seçim oylarınız yükseltiyorsa bizde önümüzde ki yerel seçimlerde oylarımızı katlayarak tekrar iktidar olacağız. Bu ülkede güçlü bir hükümet ve güçlü bir belediyenin neler yapabildiğini gören halkımız, sandıkta gerekeni yapacaktır.   
KARDEŞLERİME SAYGI DUYARIM
Önümüzde ki yerel seçimlerde demokratik hakkını kullanmak isteyen ve aday adayı olmak isteyen kardeşlerimiz olabilir. Bu yola çıkan kardeşlerimizin düşüncelerine saygı duyarım. Bu hizmet yarışında herkesin tek hesabı vardır. Dünya lideri bir başbakan ile kol kola girmek ve Dilovası'na daha çok hizmet edebilmek, hizmet çıtasını daha yükseklere taşımaktır. Demokratik hakkını kallanarak aday olmak isteyen kardeşlerime şimdiden başarılar diliyorum."dedi
HALK BİZE GÜVENİYOR
Konuşmaların ardından toplantıya katılanların tek tek görüşleri alınırken toplantıya katılanlar konuşmalarında birlik ve beraberliğin aynı şekilde devam edeceğini ve 2013 yerel seçimlerinde oylarının daha da artacağını, Dilovası halkının hükümetlerine, belediyeye ve Ak kadrolara güvendiklerini belirterek yerel seçimlerin ülkemize ve Dilovası'na hayırlı olmasını dilediler.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.