SON DAKİKA
Hava Durumu

TEKSTİLDE ÇIKAN KAVGADA KAN AKTI, 2 YARALI

Körfez ilçede bulunan bir tekstil Atölyesinin sahibi F.Ö., bayan çalışanın eşi ile kavga etti. Kavga sonucu iki tarafta birbirini bıçakla yaraladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2012 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2012 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
TEKSTİLDE ÇIKAN  KAVGADA KAN AKTI, 2 YARALI
 Körfez ilçede bulunan bir tekstil Atölyesinin sahibi F.Ö., bayan çalışanın eşi ile kavga etti. Kavga sonucu iki tarafta birbirini bıçakla yaraladı.
 
Körfez’de bulunan bir tekstil firmasının sahibi F.Ö., bayan çalışanın eşi F.B. ile henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma yaşadı. İddialara göre önceden de husumeti bulunan ikili, iş yerinin ofisinde görüşürken taraflardan biri bıçak çekti. Tartışma büyüyerek kavga dönüştü. İşyerinin ofis bölümünde gerçekleşen kavgada iki tarafta birbirini bıçak darbeleriyle yaralayarak hastanelik oldu. 
 
AMBULANSTA ALKOL MUAYENESİ
F.Ö.  Özel Marmara Hastanesine kaldırılırken, Diğer yaralı F. B. Seka Devlet Hastanesine gönderildi. Karnından ve başından ciddi yaralar alan F.Ö. yapılan ilk müdahalenin ardından Derince Devlet Hastanesine sevk edilirken, polis ekipleri ambulansta bekleyen F.Ö.'ye alkol muayenesi yaptı. Yaralı, Özel Körfez Marmara Hastanesinden çıkarılırken dışarı da görüntü almak isteyen basın mensuplarına hastane güvenliği müdahale ederek görüntü almalarını engellemeye çalıştı.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.