SON DAKİKA
Hava Durumu

BAŞKAN YAMAN, HACI ADAYLARINI AĞIRLADI

Dilovası Belediyesi, Hacı uğurlama yemeğini bu yıl da gerçekleştirdi. .

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2012 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2012 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
BAŞKAN YAMAN, HACI ADAYLARINI AĞIRLADI
 Tavşancıl Sahil Restaurant da düzenlenen yemek programın da 2012 yılı hacı adayları bir araya geldi. Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, hacı adaylarından kutsal topraklarda Dilovası için dua etmelerini istedi.
 
Yemek sonrasında konuşma yapan Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Dilovası Belediyesi olarak Hacı Uğurlama Yemeğini geleneksel hale getirdiklerini ve bunu her yıl tekrar ettiklerini vurgularken, bundan sonrası için de devam ettireceklerini kaydetti. Amaçlarının hacı adaylarını bir araya getirerek birlik ve beraberlik mesajı vermek ve hacı adaylarını kaynaştırmak olduğunu söyleyen Yaman, yemeğe katılım gösteren hacı adaylarına teşekkür etti. Kendilerinin belediye olarak Dilovası için çok güzel hizmetler ürettiklerini belirten Yaman, “Belediyecilik sadece yol, su, kanalizasyondan ibaret değil. Elbette bu hizmetleri de en iyi şekilde veriyoruz. Bunun yanında belediyeciliğin bir de toplumsal yönü yani sosyal belediyecilik tarafı da bulunmaktadır. Bu çerçevede son derece güzel çalışmalara imza attık. Onun için bugün burada aynı sofraya oturduk ve bir araya geldik. Toplumun herkesimi ile bir araya geliyor, ülkemizin ve milletimizin ihtiyacı olan birlik ve beraberliği tesis etmeye gayret ediyoruz. Gidecek olduğunuz kutsal toprakların her parçasında Peygamber Efendimizden kalan izler görecesiniz rehberlerinize bu konuda soru sorarak kutsal toprakları daha ayrıntılı şekilde öğrenmelisiniz kutsal topraklarda bizlere de dua etmenizi özellikle istirham ediyoruz. Allah haccınızı şimdiden makbul eylesin” dedi.
 
 Aynı sofrada buluşmaktan mutluluk duyduklarını belirten Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman ardından Hacı adayları da kendilerini bir araya getiren Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman’a teşekkür ettiler. Program sonunda Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, hacı adaylarına çeşitli hediyeler verdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.