SON DAKİKA
Hava Durumu

Hastanelerde Yemek Anketi Geliyor.

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer çeker ve Heyeti Kandıra Devlet Hastanesi Baş Hekimi Adil Kurban’ı Makamında Ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2012 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2012 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
Hastanelerde Yemek Anketi Geliyor.
 Çeker Ve  Heyetin den Başhekim Kurbana Ziyaret. 
Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer çeker, İş yeri Başa Temsilcisi Birgül Tavşanlı, Temsilci Suat Soy ile birlik de  Kandıra Devlet Hastanesi Baş Hekimi Adil Kurban’ı Makamında ziyaret etti. Ziyarettin ağırlıklı konusu kurumda üretilen yemek ve yemekhanede sıkıntı yaşan sorunlar ve bu konu ile ilgili yapılan anket oluşturdu. Şube Başkanı Ömer Çeker Kurumda yapılan Anket sonuçlarını Başhekim Adil Kurbana aktardı. Görüşmeden her iki taraf da  memnun oldular.  Başhekim Kurban sorunları Mevzuat çerçevesinde diyalog ile çözmeye çalışan Çeker ve heyetine ziyaret için teşekkür etti
 
Anketlere İlk Olarak Kandıra Devlet Hastanesinden Başlandık
Görüşmeden sonra açıklamada bulunan Şube Başkanı Ömer Çeker; Sağlık çalışanlarına hastanelerde sunulan en önemli hizmetlerden biriside yemekler. Özellikle 24 saat hizmetin kesintisiz sürdüğü,  kurumlarda yemek ve yemekhanede yaşanan sıkıntılar çalışanların günlük hizmet performanslarını etkiliyor. Diyen Çeker; Türk Sağlık-Sen Kocaeli şubesi olarak bundan sonra faaliyet alanımızda bulunan hastanelerde yemek ve yemekhane ile ilgili anketler düzenliyoruz. Anketlere ilk olarak Kandıra Devlet hastanesinden başlandık dedi..
 
Kandıra Devlet Hastanesi Çalışanlarına Yönelik Bir Anket Gerçekleştirdik
Çeker; Yapılan Anketle ile ilgili bir değerlendirme yapan Türk sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker “Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi olarak çalışanların sağlığını yakından ilgilendiren bu konuda bir çalışmaya imza attık. Sendikamız tarafından Kandıra Devlet hastanesi çalışanlarına yönelik bir anket gerçekleştirdik Anketimizde yemeklerin ve yemekhanenin durumunu ve çalışanların bu konudaki beklentilerini tespit etmeyi amaçladık.” Dedi. 
 
Bu Tür Çalışmaları Diğer Hastanelerde De Gerçekleştireceğiz.
Anket sonuçlarını hastane başhekimine aktardıklarını kaydeden Çeker “ Yaptığımız anketin sonuçlarını sorumlu sendikacılık anlayışımız gereği çözüm makamı Sayın Başhekime ilettik. Umarız bir adım atılır. Anket sonuçlarını yakın bir zamanda kamuoyuna da açıklayacağız. Bu tür çalışmaları diğer hastanelerde de gerçekleştireceğiz. Çalışanların da sürecin içinde böylelikle aktif olarak yer almasını sağlayacağız.” Şeklinde konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.