SON DAKİKA
Hava Durumu

Kaymakam’dan çifte standart

Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde taş ocağı alanında yer alan arsa ve barakanın Kolin Firması’na belediye tarafından haksız şekilde kiralandığını iddia eden Agit Ayata isimli vatandaş, bu alanın boşaltılması için yetkili kurumlara müracaat etti.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2012 09:02
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2012 09:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
Kaymakam’dan çifte standart
 Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde taş ocağı alanında yer alan arsa ve barakanın Kolin Firması’na belediye tarafından haksız şekilde kiralandığını iddia eden Agit Ayata isimli vatandaş, bu alanın boşaltılması için yetkili kurumlara müracaat etti. Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu Agit Ayata’nın müracaatına 14 Eylül 2012 tarihinde resmi yazı ile, “ Körfez Kadostro Mahkemesince 2010/82 esas kaydı ile görülen dava sonuçlanana kadar tahliye işlemi durdurulmuştur.” Diye cevap verdi.
Agit Ayata olaya tepki göstererek, “Madem mahkeme devam ediyor diye tahliyesi gerçekleştirilemiyor, o zaman aynı dava devam ederken benim tahliyemi neden ve hangi kanuna dayanarak yaptılar? 4 ay önce beni apar topar tahliye ettiler. Kanun herkese eşit olmalı, kaymakamda kanunları herkese eşit uygulamalıdır. Kaymakam, belediyenin tarafını tuttu. Haksızlık yaptı. Çifte standart uygulamada bulundu. Bu durumdan dolayı Kaymakam’dan şikâyetçiyim. Beni mağdur etmiştir.”dedi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.