SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Pehlivan Samsun Mahallesi Sakinleriyle Sohbet Etti

Körfez`in kronikleşmiş sorunu haline gelen sanayiyle iç içe olan Samsun Mahallesi olarak bilinen bölge (Barbaros Mahallesi`nde nakliyecilerin olduğu bölge) için çözüm paketi hazır.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2012 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2012 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bizimgazete.com.tr
Başkan Pehlivan Samsun Mahallesi Sakinleriyle Sohbet Etti
 Körfez`in kronikleşmiş sorunu haline gelen sanayiyle iç içe olan Samsun Mahallesi olarak bilinen bölge (Barbaros Mahallesi`nde nakliyecilerin olduğu bölge) için çözüm paketi hazır. Bu konu ile ilgili uzun süredir çalışmalarını sürdüren Başkan Pehlivan çat kapı bölge halkını ziyaret etti.
Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan Samsun Mahallesinin taşınmasıyla ilgili vatandaşlar tarafından oluşturulan komisyona başkanlık yapan Nahit Yılmaz ve bölge halkıyla mahallede bulunan kıraathanede uzun süre sohbet etti. Sohbettin konusu mahallenin taşınması oldu. Başkan Pehlivan yaptığı çalışmaları, süreci anlattı. Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan uzun süredir söz konusu bölgeyle ilgili TOKİ yetkilileri görüşmeler yaptığını belirterek, “Mahalledeki komşuluk ilişkilerinin de bozulmaması için 24 dönümlük bu alana binalar yaparak, bölge halkını olduğu gibi taşımayı planlıyoruz. Taslak projeler hazır. Çalışmamızda geldiğimiz noktayla ilgili bilgi vermek için önümüzdeki günlerde bölgede yaşayan vatandaşlarımızla bir araya geleceğim” dedi. Başkan Pehlivan küçük hesapların peşinde koşulmaz ise konunun mutlaka halledileceğini, bununla ilgili bir çözüm paketinin hazır olduğunu söyledi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.